Within Temptation идват в България за Sofia Rocks
Within Temptation идват в България за Sofia Rocks / снимка: БГНЕС, архив

Холандската симфоник метъл банда Within Tempation идва в България за тазгодишното издание на Sofia Rocks, съобщиха организаторите от Болкън Ентъртейнмънт.

Шарън ден Адел и компания ще забият във втората вечер на фестивала (8 юли) на стадион „Васил Левски". Те ще гостуват в България като част от турнето си The Unforgiving.

Within Temptation е създадена през 1996 година от китариста Роберт Вестерхолт и вокалистката Шарън ден Адел. Стават световно известни със сингъла Ice Queen от албума Mother Earth. Сред най-популярните им парчета са What Have You Done, All I Need, Angels, The Howling, Our Solemn Hour, It's The Fear. All I Need влезе и в саундтрака на популярния сериал „Дневниците на вампира".

Освен Within Temptation на тазгодишното издание на Sofia Rocks ще се насладим и на изпълненията на Godsmack, Clawfinger (събота), Guns N Roses, Iggy And The Stooges, Ugly Kid Joe (неделя).

Цените на пълен билет за двудневния фест са от 60 лева до 120 лева, в зависимост от категорията. Билетите са в продажба от 10 февруари 2012 година в 9:00 часа в мрежата на Еventim, включително Германос, Пикадили и Техномаркет, бензиностанции OMV и магазини На Тъмно. Онлайн билети ще се продават на eventim.bg.