Да бъдем РУСЕНЦИ - напук на страха!
Да бъдем РУСЕНЦИ - напук на страха! / netinfo

Искрен Веселинов, кандидат за кмет от „Синята коалиция + ВМРО”

Уважаеми съграждани,
Изборният ден дойде. Когато застанем пред изборната урна, нека не забравяме, че гласуваме за себе си и за децата си – за това как ние ще живеем от утре и как ще живеят децата ни. За това дали ще продължим да потъваме надолу, защото сме изгубили вяра, или реално ще участваме във възраждането на общината си. 
Аз съм дълбоко убеден, че ние, русенци, сме родолюбци и съзнаваме, че градът ни е уникален и заслужава много повече от това, което му предложиха управляващите до днес. Затова ви призовавам: нека да помислим и нека да гласуваме!
Предизборната кампания, в която и аз, и вие, бяхме участници през последния месец, даде ясни премери за методите и ценностите на кандидатите. Едни боравеха с компромати и други милиционерски прийоми, други предпочетохме честната борба, откритите разговори и срещи. Във ваши ръце е да решите кой от тези методи избирате за управлението на Русе в следващите четири години!
Важно е да решите. Между кандидати, които нямат нито ден трудов стаж извън тайните служби на Държавна сигурност или партийна чиновническа длъжност, и кандидати, които имат реални знания, умения и експертиза.
Важно е да гласувате! Да изберете добро управление за града. С ясна и изпълнима програма. С грижа за всички русенци. Важно е да направите избор за бъдещето на Русе.

Защото Русе се нуждае от патриоти, които обичат града си. От енергични хора, които се борят за промяна. От професионалисти, които има опит и знаят решенията. Но и от противници на далаверите на всяка власт.
„Синята коалиция + ВМРО” е алтернатива на пагубното статукво в града ни. Това е възможността за града ни да работят хора, които вече са доказали, че Русе е тяхна кауза и грижа.

Скъпи съграждани, днес аз се обръщам към вас като кандидат за кмет на Русе, като кандидат за доверието ви. Призовавам ви да гласуваме по съвест, по убеждения! Нека не се поддаваме на заплахи, манипулации и терор с елементарни средства! Нека гласуваме без страх. Да гласуваме напук на натиска!

Номер 25 в бюлетината означава връщане на достойнството да си русенец. С номер 25– за да заеме Русе мястото, което заслужава!

Не просто се обръщам към вас с призива да гласувате с номер 25 в бюлетината. Обръщам се към вас с молбата да гласуваме и със сърцето, и с разума си.
Трябва да гласуваме и с енергия срещу статуквото, но и достатъчно рационално - за да не пилеем гласовете си. Защото честните хора са мнозинство в Русе. Остава само да отидем пред урните. И да дадем на Русе развитието, което ние, русенци, заслужаваме.
Промяната е близо. Никога не е била толкова близо!