Стефан Данаилов: Успех, генерал Милев!
Стефан Данаилов: Успех, генерал Милев! / БСП

„Успех, ген. Милев. Защото генералната промяна е важна за Сливен. Тя е в ръцете и на сливналии. Моят призив е да подкрепят ген. Кольо Милев и кандидат-президентската двойка Калфин-Данаилов". Това каза днес кандидатът за вицепрезидент на БСП Стефан Данаилов, който се срещна с ген. Милев на откриването на паметната плоча на журналиста Стефан Продев в София. Събитието се състоя след дискусията „Достойнството и слугинажът в журналистиката", посветена на осемдесет и четвъртата годишнина от рождението на големия журналист и общественик.

„Военните са достойни хора. За тях е присъща дисциплина, която  е необходима и за всеки управленец. В политиката също трябва да има дисциплина", каза Стефан Данаилов.

Генерал Милев подчерта, че негов приоритет ще е възраждането на Сливен като културен център. Двамата се обединиха в тревогата си за нарастващата духовна криза в обществото ни и подчертаха, че тя е най-опасната криза, защото негативните й ефекти се наблюдават десетилетия наред и нанасят щети на българщината, докато една икономическа криза може да отмине много по-бързо, макар и болезнено.

Генерал Милев посочи, че вижда в лицето на Стефан Данаилов, като бъдещ Вицепрезидент на Република България, не само приятел на Сливен и сливналии, но и човек, който може да помага за изпълнението на тези приоритети.