Д-р Даниела Памукова:  Стара Загора трябва да стане град, с който да се гордеем
Д-р Даниела Памукова: Стара Загора трябва да стане град, с който да се гордеем / Dariknews.bg

Трябва да докажем, че Стара Загора заслужава и може повече. Убедена съм, че с ваша помощ ние ще успеем да направим предизборна кампания, с която ще спечелим доверието на старозагорци. Трябва да работим, за да стане Стара Загора зелен и уютен град, да се превърне в един модерен туристически център. Стара Загора трябва да стане града, с който да се гордеем.

Това заяви пред съмишленици и симпатизанти кандидатът за кмет на Община Стара Загора д-р Даниела Памукова на откриването на предизборния клуб на „Синята коалиция за Стара Загора" на бул. „Цар Симеон Велики" 104.

Да заяви подкрепа за кандидат-градоначалника на дясната коалиция на откриването присъства и кандидатът за вицепрезидент на „Синята коалиция" Емануил Йорданов.

„Макар и отскоро да познавам д-р Памукова, аз работя с много хора като адвокат и мога да преценя всеки от един или два контакта. Виждам, че пред нас стои една жена, която има воля и решителност, жена, която знае какво иска и с ваша помощ би могла да спечели изборите, за да има Стара Загора един кмет, с който да се гордее, заяви Емануил Йорданов и подчерта, че е крайно време повече жени да влязат в политиката. „И още по-хубаво е, когато тези жени са красиви и имат своята визия", допълни той.

На откриването на Предизборния клуб присъства и депутатът от „Синята коалиция", избран от старозагорски многомандатен район Иван Иванов. Пред старозагорци той представи д-р Памукова като изключително качествен човек, с който всеки старозагорец може да се гордее.

„Д-р Памукова е човекът, който може действително да възроди Стара Загора и да превърне града в изключителен център на инвестиции, на промишленост. Тя ще превърне града в голям културен център - със своите археологически находки, но и със своя съвременен културен живот", категоричен е Иван Иванов.

Депутатът и зам.-председател на ДСБ изрази увереността си, че д-р Даниела Памукова ще работи в общината от първия до последния ден единствено в интерес на старозагорци, защото е човек изключително отговорен към задачите си и с висок морал.