„Човекоядец в Стара Загора” пощури интернет
„Човекоядец в Стара Загора” пощури интернет / DarikNews.bg, архив
„Човекоядец в Стара Загора” пощури интернет
45099
„Човекоядец в Стара Загора” пощури интернет
  • „Човекоядец в Стара Загора” пощури интернет

Мълва за канибал, който броди из Стара Загора, и даже вече е изял двама, пощури интернет пространството. Слуховете за човекоядеца се пренесоха и по скамейките на парковете, където и по-възрастни хора, също вече коментират с ужас, дочутата от деца и внуци страховитата „новина".

В интернет форум се твърди, че жертва на канибала са паднали двама жители на кв. „Зора", а полицията не успяла да го залови. Гражданинът, споделящ информацията, твърди, че чул новината по телевизия, която пък се позовала на добре информиран полицейски източник.

„Във връзка с публикациите, които виждам в интернет пространството, искам най-отговорно да заявя, че канибал в Стара Загоря няма, полицията не издирва такова лице, нямаме сигнали за подобни деяния", заяви по повод плъзналите слухове директорът на Областната дирекция на МВР комисар Алекси Алексиев. (Чуйте в прикачения файл)

Той изключи възможността източник на подобна „информация" да е полицейски служител и успокои старозагорци, че спокойно могат да се придвижват в града, без да се притесняват, че могат да бъдат изядени.