Регистрираха и ген.Стаменов за изборите
Регистрираха и ген.Стаменов за изборите / ВМРО

Генерал Валери Стаменов се регистрира в Общинската избирателна комисия за кмет на Община Враца за местните избори на 23 октомври 2011г. Регистрацията беше извършена от името на КП "ВМРО-Българско национално движение - Движение за европейска интеграция" в присъствието и на Красимир Богданов - началник на предизборния щаб и инж. Иван Младенов - представител на Движението.

Освен двете партии, кандидатурата на Стаменов се подкрепя и от редица граждански сдружения срещу произвола на енергийните монополисти, срещу посегателствата над личната собственост, запасното войнство, Инициативен комитет за защита на поделение 52380, Дамски клуб „Вратица", патриотични организации.

Валери Стаменов заяви необходимостта от генерална промяна в курса на управление и развитие на Община Враца, която да извади общината от списъка на най-беден регион в Европа.

Регистрирани бяха и кандидатите за кметове на кметства в:

с. Бели извор - Кирил Илиев

с. Згориград - Огнян Цветков

с. Баница - Иван Иванов

с. Три кладенци - Тодор Тодоров

с. Горно Пещене - Емил Тошов

с. Челопек - Христо Христов

Листата за общински съветници на "ВМРО-Българско национално движение - Движение за европейска интеграция" включва 22 имена на личности доказали съпричастността си с проблемите на врачани. Включени са представители на различни граждански сдружения, с което се цели гражданите на Враца да имат пряко участие в решенията и осъществяването на контрол над общинската администрация и работата на кмета.