Добрич

Улесняват работата на призовкари и деловодители в Окръжен съд Добрич

14 септември 2011 15:08 | Автор: Дарик Добрич

Улесняват работата на призовкари и деловодители в Окръжен съд Добрич Съдебна палата Добрич © Дарик Добрич  

20 служители се обучават за работа с нов модул "Съдебен призовкар", съобщават от Окръжен съд Добрич. Призовкари, деловодители и съдебни секретари ще бъдат подготвени за работа с него от представители на "Информационно обслужване"АД. Те ще се запознаят с усъвършенствания и промени в програмата за въвеждане на информация и за справки.

Модулът е закупен с целево финансиране от Висшия съдебен съвет и съдържа потребителски интерфейс за въвеждане на данните за призовките, получени от други съдилища. С него автоматично ще се попълват дневниците за получени и върнати призовки и съобщения, и ще отпадне необходимостта от ръчно водене на книги за получени и върнати призовки и съдебни книжа.

С внедряването на модула Окръжен съд - Добрич цели да повиши качеството и ефективността както на призовкарите, така и на останалите съдебни служители. Ще се подобри контролът върху процеса на връчване на призовки, съобщения и други съдебни книжа, отбелязват от ведомството.

 Етикети: Окръжен съд Добрич, призовка, съдебен призовкар, призовкар

Напиши коментар

  • Име *:

    Полетата отбелязани със * са задължителни!
  • Коментар *:

  • Код за сигурност *:

    security code

    Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Слушай Дарик Добрич на живо

Пепеляшка се кара на добрата фея след бала: - Това, че каляската ми се превърна в тиква, някак си го преживях. Това, че кочияшите ми… Виж още