ВМРО Враца обяви кандидата си за кмет
ВМРО Враца обяви кандидата си за кмет / Дарик Враца

Ген.Валери Стаменов е кандидата за кмет на ВМРО Враца. Новината съобщи председателят на областната структура Красимир Богданов. На предстоящите избори партията ще бъде подкрепена от Съюза на патриотичните сили "Защита", Национално движение "Достойни за България" и други граждански движение и инициативни комитети, както и от известни личности и общественици на Враца.

"Повечето от тях ще участват активно в предизборната кампания, обясни Богданов, някои ще бъдат и кандидати за общински съветници". Той обясни, че няма да подреждат строго партийни листи, а ще има широко гражданско участие., ще се търсят хора-експерти, които ще бъдат полезни за града.  

ВМРО ще издигне собствен кандидат за кмет и в Мездра, а в останалите общини ще подкрепят други кандидати, в 2/3 от селата на община Враца също ще имат кандидат за кмет.

Що се отнася до подкрепата Богданов обяви, че партията никога не е губила мястото си в сърцата на врачани. "Очакваме не лоши резултати, благодарение на активната ни работа през последните четири години, и поуките, които си извадихме от последните кметски избори, обясни той.

През 2007 година управляващата в момента партията беше новоизгряваща сила. Всички видяхме, че този сапунен мехур наречен ГЕРБ се спука, така че хората, които тогава повярваха в техните послания, а в момента съжаляват, че са избрали тази партия, неминуемо ще търсят алтернатива".

 

ВМРО Враца обяви кандидата си за кмет
netinfo

Ген.Валери Стаменов