Орландо Блум е най-стилният звезден татко
Орландо Блум е най-стилният звезден татко / снимка: БГНЕС

Орландо Блум беше определен за най-стилния звезден татко. Британският актьор, който има петмесечен син Флин от съпругата си модела Миранда Кер, победи звезди като Дейвид Бекъм и Джъд Лоу в класацията на сайта MyCelebrityFashion.co.uk.

"С идването на Деня на бащата във Великобритания искахме да поставим звездните татковци под светлините на модните прожектори. Като се има предвид, че е млад баща, беше интересно, че Орландо Блум влезе с летящ старт в класацията директно на първо място като най-стилния звезден татко", съобщи Анди Бар, маркетингов директор на MyCelebrityFashion.co.uk.

"Хората явно харесват еклектичния му стил и макар че победи Дейвид Бекъм на върха в класацията, Бекъм все пак успя да се задържи близо до челото в модните класации със своя небрежен стил на обличане", допълни Бар.

Орландо получи 71% от гласовете на участниците в допитването, следван от Бекъм с 66% и певеца Питър Андре с 59%, допълва БГНЕС.

В топ 10 попадат още Джъд Лоу с 53%, Матю Макконъхи с 46%, Хю Джакман с 41%, Уил Смит с 36%, Джони Деп с 29%, Бен Афлек с 26% и Брад Пит с 22%.