Легендарните Gipsy Kings в България през октомври
Легендарните Gipsy Kings в България през октомври / снимка: БГНЕС, архив

След далечното им гостуване през 1993 година, Кралете на Фламенко музиката се завръщат в България в оригиналния си състав, за да изнесат незабравим концерт пред българската публика на 1 октомври, в зала Универсиада в София от 20 часа.

Основателят на легендарната група Николас Рейес, неговите братя и невероятните фламенко танцьорки ще изпълнят незабравимите си хитове Bamboleo, Volare, Djobi Djoba, Baila Me, Bem Bem Maria, Un Amor и много други.

Билетите за събитието се разпространяват от днес в мрежата на Eventim и други партньори на организаторите от Most of Evil. Цената на един билет е 80 лева за правостоящи, 90 за седящи места и 100 лева за VIP сектора от 350 места пред сцената. За най-големите почитатели първите 200 билета ще са на цена от 70 лева за правостоящи и 80 за седящи места.

За да се създаде комфорт за зрителите ще бъде пусната ограничена бройка от 2000 билета.

Основатели на групата Gipsy Kings са братята Николас и Андре Рейес. Успехът за тях идва през 1987 година след издаването на първия им албум Gipsy Kings, който включва вечните хитове Bamboleo, Djobi Djoba, Un Amor, и за кратко време се превръща в мултиплатинен.