Николай Гигов: Оставаме на „Васил Левски“
Николай Гигов: Оставаме на „Васил Левски“ / Gong.bg, архив

Собственикът на Локомотив София Николай Гигов заяви категорично, че отборът ще продължи да играе на стадион „Васил Левски“. Смяташе се, че двете домакинства на тима до края на сезона – с Черно море и Литекс ще се състоят на стадион „Българска армия“. Феновете на „железничарите“ обаче възнегодуваха, а днес босът заяви, че със сигурност още няма да има промяна.

„Караджинов направи огромна глупост, за мен необяснима. Добре, че ни върнаха жеста бързо,“ отбеляза Гигов след трудната победа с 2:1 срещу Черноморец. Калоян Караджинов бе изгонен в края на първото полувреме, но в началото на второто ситуацията на терена се изравни с червен картон и за Рикардо Андре.

„Вътрешното ми чувство е, че трябва да изиграем три-четири мача на ниво, с характер, и след това ще видим,“ за пореден път отказа президентът по-ясен коментар за предстоящите срещи. „Фаворити са всички, които имат възможност до последно.“

„Никой не е казал такова нещо. Поне се Черно море ще играем тук,“ категоричен бе Николай Гигов, че още не е сигурно дали тимът ще се мести на „Българска армия“.