Йога на смеха и техники за емоционална свобода на фестивал на здравето
Йога на смеха и техники за емоционална свобода на фестивал на здравето / dariknews.bg

Второто издание на Фестивала на здравословния живот „Здравей, здраве", Пловдив 2011 ще се проведе от 10 до 19 часа в сградата на Общински съвет (ул. „Авксентий Велешки" 20). В рамките на един ден посетителите ще се срещнат с холистични лекари и практици и ще чуят презентации на интересни природни методи. Любителите на съвременните здравословни подходи ще видят демонстрации на оздравяващи двигателни техники, ще могат да посетят базара на стоки за здравето или да се забляват в арт ателиетата.

В програмата на демонстрационните практики са включени йога на смеха, кристалотерапия, народни танци, бодиуърк, комплекс психофизически упражнения, актьорски игри за начинаещи. В практикумите има упражнения по медитация, квантова медицина, техники за емоционална свобода и др. В зала 1 за най-малките ще се погрижи парти агенция „Карамел". Входът за всички студиа е свободен.

Организатори на форума са аеробик студио „Еваспорт", сдружение „Видя проект", дискусионен клуб „Космос", мрежа за здравословен живот „Здравей, Здраве" и парти агенция „Карамел". Проявата се реализира със съдействието на Община Пловдив, Обединена млечна компания и фирма „Цветелина".