Корман Исмаилов: Няма да напускам ДПС и да правя други партии
Корман Исмаилов: Няма да напускам ДПС и да правя други партии / Дарик Добрич - архив
Корман Исмаилов: Няма да напускам ДПС и да правя други партии
40780
Корман Исмаилов: Няма да напускам ДПС и да правя други партии
  • Корман Исмаилов: Няма да напускам ДПС и да правя други партии

Нямам намерение да напускам ДПС, но ако Централният съвет на партията приеме решение за моето изключване, трябва да се съобразя с него – заяви пред Дарик Добрич Корман Исмаилов. Категорично съм против други политически проекти, разцепления и всякакви други авантюри – подчерта Исмаилов и допълни, че е разочарован не от политиката , а от политиците.

Припомняме, че вчера на заседание на Централното оперативно бюро на ДПС, Корман Исмаилов бе изключен от Централния съвет и парламентарната група на партията. Ръководството на движението даде едноседмичен срок на народния представител от Добрички регион да реши дали остава в партията, или напуска. Повод за това предизвика гласуването на депутата срещу изключването на Касим Дал от ДПС и позицията му, че движението се нуждае от промяна.

„За съжаление интересите, прикритите игри, манипулации, поставянето на зависимости преобладават в нашата политика, това се усеща от широкия кръг избиратели, затова нещата не се случват така както трябва и модернизацията в страната буксува” – каза още пред Дарик Добрич Корман Исмаилов.

Той коментира, че не е изненадан от решението за изключването му от Централния съвет на партията и парламентарната група на ДПС и не подхожда емоционално към него. „Ще продължа да се срещам с избирателите в Добрички регион, има още много неща, които смятам да направя, да поработим с младите хора, да разширим  достъпа им до интернет, за да са по-информирани за политическите процеси и да търсят варианти за участие в тях” – заяви Корман Исмаилов.

Чуйте какво каза още пред Дарик Добрич депутатът Корман Исмаилов в звуковия файл. Интервю на Таня Топалова: