ДПС: Касим Дал и привържениците му не са предизборна заплаха
ДПС: Касим Дал и привържениците му не са предизборна заплаха / снимки: DarikNews.bg, Силистра
ДПС: Касим Дал и привържениците му не са предизборна заплаха
40595
ДПС: Касим Дал и привържениците му не са предизборна заплаха
  • ДПС: Касим Дал и привържениците му не са предизборна заплаха

За ДПС Касим Дал и неговите привърженици не са предизборна заплаха. Движението има сериозни политически цели за предстоящите избори. Това са част от изявленията, направени тази вечер в град Дулово, където 10 народни представители на ДПС участваха в разширено заседание на областната организация на партията в Силистренско. 

Според Емел Етем ДПС има силна имунна система като партия и тя се задейства от само себе си, когато някой прави опити да откъсне парче от организацията. „Тези хора не са заплаха за ДПС”, бе категорична Етем, визирайки привържениците на Касим Дал.

Народният представител от Силистренско Камен Костадинов обясни, че до Великденската ваканция ръководството на движението ще има реална представа за политическата картина в страната и по празниците ще подготвя предизборна стратегия.

За местните избори ДПС си е поставило за цел да увеличи броя на своите кметове и на общинските си съветници по места. Според секретарят на ЦОБ на ДПС Мустафа Карадайъ в президентската надпревара ДПС ще бъде „непреодолим фактор”.

„Без ДПС трудно може да се определя кой да бъде президент на Република България”, заяви той и допълни, че „тепърва започва да се реди пъзелът покрай президентските избори”, но, без да съобщава имена, коментира, че „ДПС има и самочувствието, и достойните хора, които може да издигне като кандидати в президентските избори”.

ДПС Касим Дал и привържениците му не са предизборна заплаха
netinfo