С изложба откриха ново  Арт студио
С изложба откриха ново Арт студио / снимка: Община Разлог

С изложба официално бе открито Арт студио „САНУЪРД“ към сдружение Център за изкуство и култура „САНУЪРД” в Разлог.

Под надслов „Заедно!” беше открита уникалната съвместна изложба на три сдружения – Център за изкуство и култура „САНУЪРД”,  Разлог, сдружение „Международни инициативни за сътрудничество” и сдружение „ШАНС”. Уникалната изложба базар, която се реализира с любезното съдействие на Община Разлог, може да се посети до 17 февруари 2011г. в Арт студиото „САНУЪРД”.

Културното мероприятие беше изпълнено с много позитивизъм и въодушевление не само от страна на младите таланти от Разлог, участващи в изложбата, но и от техните родители, приятели и посетители. Пространството в Арт Студиото се изпълни с 40 невероятни творби и още толкова керамични изделия.

„Идеята Сануърд /Sunward/ се зароди в главата ми в периода 2004 - 2005 година, но до ден днешен тя зрееше и сега стана реалност. Пътуванията ми по различни държави, събраният опит, подчинен на досегашните ми знания, ми даде сила и уверенност да направя крачка към реализиране на идеята за училище на свободата - място, в което всеки може да се потопи в необятните дълбини на собственото си Аз, извън забързания ежедневен живот.”, сподели Ивайло Гогов - председател на сдружението. „Значението на думата "Сануърд" /Sunward/ буквално означава “обърнат с лице към слънцето”, думата може да се преведе и като „повереник на слънцето”, допълни още Ивайло Гогов.