Още 10 контроли пред „Лудогорец”
Още 10 контроли пред „Лудогорец” / Радка Минчева, архив

Още 10 контролни срещи предстоят на обновения състав на „Лудогорец"-Разград - съобщи президентът на футболния клуб Александър Александров. Шест от мачовете са в Анталия.

Утре е срещата на тима с третодивизионния „Перун"-Кресна, а следващия четвъртък - със „Септември"-Симитли от „Б"-група. Този мач ще е последният по време на лагера в Сандански.

След края му преди да се върнат в Разград момчетата на Ивайло Петев ще играят със „Славия" на стадиона на белите в София. Датата на срещата е 28 януари, часът - 14,00.

Мачовете с класни европейски отбори по време на подготовката в Анталия са шест. На 4 февруари „Лудогорец" играе с ЦСКА, на 6 февруари - с украинския тим „Александрия", на 9 февруари - с румънския „Глория"-Бистрица", на 11 февруари - с украинския „Черноморец"-Одеса, на 13 февруари - с руския „Криля Советов", на 15 февруари - с чешкия „Дукла"-Прага.

Зимната подготовка на „Лудогорец" ще завърши във Варна, със среща със „Спартак"-Варна. Мачът ще се играе в 14,00 ч. на стадион „Спартак" в морската столица.