В Разлог откриха първата професионална зала за олимпийско таекуондо в България
В Разлог откриха първата професионална зала за олимпийско таекуондо в България / снимка: Община Разлог

В Разлог бе открита първата професионална зала за олимпийско таекуондо в България. Залата е собственост на Славчо Рачев президент на ТК „Co Elite” – Разлог. На тържественото освещаване на залата присъстваха кметът инж. Красимир Герчев,  неговите заместници Иван Гюров и Венцислав Гърменов, близки приятели и роднини на Славчо Рачев.

„Залата отговаря на всички изисквания за олимпийско таекуондо и е първата такава в България. Тя позволява едновременно да тренират над 25 деца. Залата е просторна и слънчева, намира се в центъра на град Разлог”, коментира Славчо Рачев.
По време на тържественото откриване на професионалната спортна зала на “Cho Elite” инж. Красимир Герчев връчи плакет за заслуги в развитието на спортна в Разлог на президента на клуба Славчо Рачев.

„Изключително сме доволни от резултатите, които постигна ТК „Co Elite” - Разлог през 2010г. Клубът има пълна ни подкрепа и за напред. Пожелавам много шампионски титли на  клуба”, каза инж. Красимир Герчев кмет на Община Разлог.
От 9 януари гост-треньори в новата зала ще бъдат 2 златни шампионки от Южна Корея по спаринг и форма, представители на Световната федерация по таекуондо. Те ще обучават трениращите в ТК „Cho Elite” Разлог в продължение на две седмици. Гост-треньорите от Южна Корея идват в Разлог по покана на Славчо Рачев.