Украинец похити Дядо Мраз да го черпи с водка
Украинец похити Дядо Мраз да го черпи с водка / sxc.hu

Напил се украинец похити кукла на Дядо Мраз от новогодишната елха на градския площад и я заведе в близкия денонощен магазин да я почерпи.

22-годишният жител на северния украински град Ромни изпил с приятели 5 литра бира и посред нощ в събота решил да мине през централния площад да се порадва на елхата, твърди информационният портал Ромен. Под елхата видял кукли на Дядо Мраз и на Снежанка.

Грабнал "представителя" на силния пол и го отвел в магазина да го почерпи с водка. В местното отделение на милицията той споделил, че не си спомня какви са ги вършели с Дядо Мраз. Ето защо пред следователите разказът му бе продължен от продавачката в магазина, съобщава БГНЕС. Според нея клиентът настоявал тя да почерпи както него, така и скъпия му "приятел". След почерпката куклата била върната в плачевно състояние на предприятието, което я изготвило - разпокъсани дрехи и шапка, загубени ръкавици. Предприятието обещало бързо да ремонтира куклата, а приятелят на Дядо Мраз ще прекара зад решетките новогодишните празници.