Плевенската болница връчи годишни награди на изявени медици
Плевенската болница връчи годишни награди на изявени медици / sxc.hu

Годишни награди за постигнати високи професионални успехи учреди за първа година Университетската болница в Плевен. Призовете бяха връчени на коледно парти в хотел Ростов на 20 декември. На връх Игнажден грамота за постигнати високи професионални успехи през 2010 г. получиха 13 изявени медици. От Клиника по Ортопедия и травматология отличените за заслуги са Доц. д-р Емил Балтов, Проф. Аспарух Аспарухов и ст.м.с. Нели Иванова.

От Клиника по анестезиология и интензивно лечение наградените са Проф. Радко Радев и ст.м.с. Димитрина Боева. В Клиника по хематология отличия получиха Доц. Николай Цветков и ст.м.с. Геновева Атанасова, а в Отделение по съдова хирургия - Д-р Любомир Бешев и ст. м.с. Маргарита Ташкова.

Наградата „Лекар на 2010 г." получи д-р Десислава Статева от Клиниката по очни болести. С приза "Медицинска сестра на 2010 г." се окичи Поля Великова от Клиниката по хирургична онкология. "Акушерка на 2010 г." стана Вихра Цанева, а "Санитар на 2010г."  - Даниела Андреева от Операционен блок.