Започва мащабна благотворителна кампания „Коледа за нашите деца”
Започва мащабна благотворителна кампания „Коледа за нашите деца” / Dariknews.bg

Над 5000 деца от детските градини празнуват заедно с Дядо Коледа и любими приказни герои в Драматичния театър в рамките на няколко дни.

Родители и спомоществователи ще се включват в благотворителната кампания като приготвят и опаковат заедно на 11 и 12 декември коледните подаръци в офиса на „Съюз за Пловдив".

Общинският съветник и председател на „Съюз за Пловдив" Дани Каназирева организира мащабна благотворителна кампания „Коледа за нашите деца" в дните до Рождество Христово. Над 5 000 деца от детските градини в Пловдив ще се съберат в Драматичния театър в Пловдив на 18 и 19 декември.

Там децата ще получат като подарък коледни постановки - в единия ден на Кукления театър, а в другия - на Театър Хенд. Дядо Коледа, Снежанка, джуджетата и анимационни герои ще посрещнат децата в театъра. Всяко дете ще получи подарък.

В кампанията „Коледа за нашите деца" специално място е отредено за децата с увреждания. Кампанията ще продължи в рамките на шест поредни дни от 20 декември в МОЛ Галерия с празници, организирани от Дани Каназирева, съвместно с екипа на МОЛ Галерия.