Сър Алекс: След няколко години същите младежи ще победят Уест Хем
Сър Алекс: След няколко години същите младежи ще победят Уест Хем / Reuters
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че след няколко години същите млади футболисти, които загубиха от Уест Хем с 0:4, ще отидат в Лондон и ще победят "чуковете".

Младият състав, който Фъргюсън пусна в четвъртфинала на Карлинг Къп, бе разбит от Уест Хем във вторник. "След няколко години тези млади играчи ще отидат там и ще победят Уест Хем. За тях е важен натрупаният опит", каза шотландският специалист. "4:0 не е реалният резултат на мача. Ние владеехме повече топката и имахме повече нахлувания в наказателното поле на противника. Те имаха шест удара, от които отбелязаха четири гола. Ние се защитавахме много зле. Не можеш да си позволиш това в един мач за купата", допълни Фъргюсън.

Той допълни, че Висшата лига е напълно отворена през този сезон. "Дотук първенството е отворено и е много вероятно да бъде такова и след Нова година. Това е още едно доказателство, че шампионатът е различен. Видяхме доста изненадващи резултати до момента", каза наставникът на "червените дяволи".