Мария Неделчева зарадва с лакомства децата, лишени от родителски грижи в Гоце Делчев
Мария Неделчева зарадва с лакомства децата, лишени от родителски грижи в Гоце Делчев / снимка: ГЕРБ

Сътрудниците на евродепутата Мария Неделчева от Информационния център в Хаджидимово и членове на младежката организация на ГЕРБ в Гоце Делчев отпразнуваха Деня ан християнското семейство  с децата от дом „Иван Кюлев” и отбелязаха на патерици Международния ден на децата - 20 ноември.

Мария Николова, административен сътрудник на Мария  Неделчева и стажантът Крум Ряхов зарадваха възпитаниците на социалното заведение с лакомства от българския евродепутат, а след това всички заедно се отправиха към местността „Манастирчето”, където се впуснаха в спортно-развлекателни игри.

Приятелските отношения между екипа на евродепутата Мария  Неделчева, младежите от ГЕРБ-Гоце Делчев и възпитаниците на дома се зародиха преди няколко месеца. По време на дарителската кампания „Независими със словото”, организирана от младите хора по повод първия учебен ден, децата от дома получиха освен десетки книги и подаръци, нещо много по-ценно – любов, разбиране и приятелство. От тогава насам, лишените от родителски грижи подрастващи многократно са посещавали Европейския информационен център на Мария Неделчева във връзка с провеждани в центъра мероприятия.