Лили Иванова се включва в Bailando
Лили Иванова се включва в Bailando / снимки: Нова телевизия

С песни на Лили Иванова ще започне новата седмица в благотворителното шоу  „Bailando - сцена на мечтите". „За тебе бях", „Експрес Танго" и „За да те има" са само някои от най-любимите песни в кариерата на българската поп прима, които зрителите ще чуят в изпълнение на седемте двойки мечтатели.

С отговорна музикална задача са се натоварили Нели Рангелова и Венци Миланов, които продължават да пеят за мечтата на момчето да завърши висшето си образование. Те ще трябва да изпълнят „Ветрове". За сбъдването на своя блян, оперният певец Юлиан Константинов и Иглика Радилова са подготвили „Ти сън ли си". Двойката-мечтатели участва в благотворителното предаване, за да може Иглика да заведе деца от Българския съюз на трансплантираните на 17-те Световни игри за трансплантирани в Швеция. 

„Стари мой приятелю" е поверена на Богдана Митова и Дидо от D2. Двамата участват за изграждане на достъпни къщички за хора с увреждания в град Павел Баня. Веднага след като научи оценките за изпълнението си в Bailando, Дидо ще трябва да „пренастрои струните си" защото заминава на турне в Турция. Фронтменът на D2 и останалите членове на групата ще участват на едно от най-големите рок събития в Южната ни съседка.

Сред другите дуети в понеделник вечер са „оцеляващият" Красимир Каракачанов с Рада Рачева и Васил Петров с Нели Солакова. „Пресният" тандем Вики Терзийска от „Мастило" и Крис Григоров са подготвили „За тебе бях". Пени О`Съливан и Свилен от „Остава" са подготвили интерпретацията си на „Щурче".

От първи ноември излъчванията на Bailando ще бъдат в понеделник и четвъртък, а зрителите ще могат да подкрепят участниците още в самия ден на тяхното изпълнение. Веднага след представянията си мечтателските двойки ще бъдат класирани по резултата, даден им от журито. Още същата вечер двойките, събрали най-ниски оценки, ще излязат отново на сцената, за да може зрителя да реши дали да продължат в Bailando.