• Размер на шрифта:

Мими Иванова и Развигор Попов отбелязват на сцена 33 години брак

11 октомври 2010 19:45

Мими Иванова и Развигор Попов отбелязват на сцена 33 години брак

Най-непоклатимата семейна двойка в попмузиката Мими Иванова и Развигор Попов ще отбележат 33-годишнината от брака си с голям концерт в НДК. На мегаконцерт, който ще се състои под мотото "Съдба" на 26 октомври в Зала 1, колеги ще поздравят Мими и Развигор със своя интерпретация на техни хитове.

„Съвпадението с деня на сватбата и на вълнуващия музикален празник сега е напълно случайно", уверяват Мими и Развигор, създатели на незабравими шлагери като "Вече свърши хубавото време", "15 лалета", "Ах, този дъжд", "Вълкът и седемте козлета", "В утринта", "Зелената стара чешма", "Денят е близо", "Българийо, децата ни върни" и др.

Когато се вричали в гражданската служба преди 33 години, двамата отново били на сцена. Музикантите подписали в Русе, макар никой от двамата да не е родом от там. Те били на поредното турне, когато се усетили, че валидността на медицинските им документи изтича, а срещу хотела им в дунавския град стояла гражданската служба. Церемонията протекла кратко и семпло, но бързо се разчуло и още същата вечер на концерта им в близкия град Ветово публиката започнала да скандира "Горчиво", "Наздраве" и да вдига дамаджани, специално подготвени за случая.

Специални гости на Мими Иванова и Развигор Попов на концерта в НДК ще бъдат Йорданка Христова, Дует "Ритон", Кичка Бодурова, Алекс, Крис от "Байландо", Роси Кирилова, Ваня Костова, Драго Драганов, Искра Радева, Тони Димитрова, Борис Гуджунов и др. С попбалада от репертоара на Мими ще се появи и фолкзвездата Деси Слава, племенница на вечната звезда. Не по-малко вълнуващо се очертава възраждането на рокгрупа "Старт" с Васко Кръпката на барабаните.Етикети: Мими Иванова, Развигор Попов, рданка Христова, дует "Ритон", Кичка Бодурова, Алекс, Роси Кирилова, Ваня Костова, Драго Драганов, Искра Радева, Тони Димитрова, Борис Гуджунов

Напиши коментар

  • Име *:

    Полетата отбелязани със * са задължителни!
  • Коментар *:

  • Код за сигурност *:

    security code

    Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Пепеляшка се кара на добрата фея след бала: - Това, че каляската ми се превърна в тиква, някак си го преживях. Това, че кочияшите ми… Виж още