Tуристически „Оскар за Гранд Хотел Варна
Tуристически „Оскар за Гранд Хотел Варна / netinfo

Гранд Хотел Варна получи престижната награда на Световната туристическа Асоциация (World Travel Assosiation), като беше избран за „Най-добьр спа комплекс в Бьлгария за 2010 г." Най-добрите във всяка категория бяха определени след гласуване на 185 000 професионалисти от туристическия бизнес от над 200 дьржави. Така бяха избрани общо 495 победители в различни категории от страни в Европа, Африка, Близкия изток и региона на Индийския океан.

Известни като „Оскарите" в туристическата индустрия и хотелиерството, световните награди за туризьм (World Travel Awards) са сьздадени през 1993 г. и представляват най-голямото признание за нивото на туристическия продукт и обслужване.

Красивият спа комплекс Гранд Хотел Варна се намира в курорта «Св.Св. Константин и Елена» сред парк с уникална растителност. Това е място за тези, които искат да съчетаят спокойния отдих на плажа или край басейна и многобройните атракции.

Курортът се състои от пет модерни хотела - Гранд Хотел Варна, Лебед, Долфин, Долфин-Марина и Рубин, с общ капацитет от 1053 стаи и 93 апартамента.

Tуристически Оскар" за Гранд Хотел Варна
netinfo

Спа центърьт съчетава ползата от здравословната околна среда - мек климат, морска вода и горещи минерални извори - с модерно физиотерапевтично и балнеоложко оборудване. В допълнение към програмите за отдих, освежаване и възстановяване се предлагат и програми за отслабване, лечение на двигателната, дихателната, сърдечно-съдовата и периферната нервна система.

Комплексът предлага четири тематични ресторанта, между които гурме ресторант и италиански ресторант, сладкарница, бар за пури и уиски "G" Bar, дискотека и хитовия Party Beach Bar & Dining край басейна на Гранд Хотел Варна.

Tуристически Оскар" за Гранд Хотел Варна
netinfo

„Да бьдем признати от Световните награди за туризьм като най-добрия спа комплекс в Бьлгария при такава сериозна конкуренция, потвьрждава, че сме на прав пьт, като прилагаме най-високите стандарти на обслужване спрямо нашите гости", споделя главният изпьлнителен директор на комплекса Иван Портних. „Тази престижна награда ни задьлжава да вдигнем летвата за качество и ефективност още по-високо", допълни той.