Спират водата на места в „Надежда
Спират водата на места в „Надежда / netinfo

В изпълнение на инвестиционната програма на „Софийска вода" се налага временно да бъде прекъснато водоподаването по няколко улици в район „Надежда". Във връзка с изграждане на канализация и реконструкция на уличен водопровод няма да има вода от 8.00 до 20.00 ч. на 24 септември в кв. „Илиянци" от бул. „Рожен" 28 до военното поделение, ул. „Братия", ул. „Далия", ул. „Джерман". При продължение на работите над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на бул. „Рожен" 28.

„Софийска вода" се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства. Инвестиционните проекти ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа и ще ограничат евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от спирането на водата могат да се обръщат за повече информация към Телефонния център на „Софийска вода" АД на телефон 0700 1 21 21.

Интернет сайтът на дружеството www.sofiyskavoda.bg дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.