Черно море очаква тежък мач срещу Левски
Черно море очаква тежък мач срещу Левски / lokomotivpd.bg

В треньорския щаб на Черно море очакват тежък мач срещу Левски в понеделник. Помощник треньорът Стефан Генов сподели впечатленията си от представянето на “сините” срещу Гент в четвъртък: “ Един много интересен мач наблюдавахе снощи.  Само суперлативи за играта Левски. Представи се по възможно най-добрия начин. Въпреки, че бяха догонващи в резултата, на два пъти изравниха и успяха да се поздравят с победата в края.  Публиката на Левски си изигра своята роля. Точно в такива моменти трябва де се подкрепя отбора. Очаквам много трудна среща в понеделник. Ще ни е трудно тъй като Левски се представя много добре. Направиха силна селекция, играят добре. Ние се радвахме, че ще имаме повече време да възстановим някои от играчите, но отново има такива, които се контузиха. Въпреки това съм оптимист и смятам, че няма да загубим”, коментира Генов.

Под въпрос са петима футболисти.  До неделя ще стане ясно дали ще бъдат на разположение Тиаго, Жардел, Божилов, Бачев и Атанасов .

Стефан Генов не спести суперлативи и за звездата на Левски Гара Дембеле: “Отличен футболист на едно високо европейско ниво. Не е само Дембеле, имат и други отлични футболисти. Не може да се омаловажи класата и на останалите”.