Млади таланти превзеха многофункционална спортна площадка в Разлог
Млади таланти превзеха многофункционална спортна площадка в Разлог / снимка: Община Разлог

Талантливите деца към Младежки център -  Разлог, с подкрепата на кмета инж. Красимир Герчев, представиха театрално-танцова постановка за началото на учебната година, съобщиха от прецентъра на Общината.

Артистичните деца от Разлог представиха своето шоу като част от „Приключенията на Ерика и Кажгоде” на новата многофункционална спортна площадка в Разлог. Участие взеха четирите денс-формации към центъра с ръководител Мариета Попадийна. Всеки един от участниците сам изработи своя костюм, разбира се не без помощта на родители си. За декорите се погрижиха талантите от кръжока по приложни изкуства с ръководител Катерина Патокова.

Младежкият център в Разлог отвори врати в Разлог през месец  март тази година и бързо събра младите таланти на Разлог. Центърът за таланти е рожба на общинското ръководство и се радва на подкрепата на деца и техните родители. В групите по танци, рисуване, барабани и народно пеене безплатно се обучават повече от 100 деца. Със старта на новата учебна година Младежкият център в Разлог очаква и своите нови попълнения от талантливи деца и младежи.