СНИМКИ: Герена осъмна с опашка от 200 души, билетите за Гент се харчат яко
СНИМКИ: Герена осъмна с опашка от 200 души, билетите за Гент се харчат яко / снимки: Gong.bg, Стефан Стоянов

Около двеста души чакаха чинно да отворят касите на стадион „Георги Аспарухов”, за да си вземат билети за мача с Гент от Лига Европа, видя екип на Гонг.

По принцип касите трябваше да започнат работа в 10, но заради огромния интерес продажбата на пропуските започна петнайсетина минути по-рано. Най-първите на опашката признаха, че са се наредили на опашката още преди девет часа, за да не чакат много време, а и да си вземат по-добри места за дебютната среща на Левски този сезон в групите на Лига Европа.

Приблизително същия интерес имаше преди домакинството на Левски срещу Челси в Шампионската лига преди няколко години. Разликата е, че тогава „сините” домакинстваха на националния стадион „Васил Левски”, а сега играят на по-малкия като капацитет „Георги Аспарухов”.



Голям наплив за билети има и на централните каси на националния стадион „Васил Левски”, където също се продават пропуски за мача на сините с Гент.

Припомняме, че цените на билетите за мача с белгийския тим са следните: Сектор А - 15 лева, Сектор В - 12 лева и Сектор Б - 8 лева.