Въпроси чак от Чикаго ще задават феновете на Сливен на среща с Дуци днес
Въпроси чак от Чикаго ще задават феновете на Сливен на среща с Дуци днес / netinfo

Спортно-техническият директор на ОФК Сливен Драголюб Симонович - Дуци ще се срещне днес с фенове на клуба на пицарията край стадион „Хаджи Димитър" в 16 часа, пише в клубния сайт. На срещата всеки щял да има възможност да пита каквото го интересува и въобще да се обсъди всичко около ОФК Сливен.

Има въпроси от феновете от Чикаго : Какво става със стадиона и ремонта? Какво става с фен магазина? И най-вече защо Сливен като всички други бг отбори няма ясна стратегия за постоянно (поне 5 години), а всяка година различна песен- миналата ние ще разчитаме само на бг футболисти и футболисти от Б група, тази година пък само на млади???? И въпрос за моментното състояние- защо в защита се допускат толкова много грешки и слаби отигравания всеки мач, и в същото време в нападение бележим много малко?

Фен пита още дали някой в това ръководство е мислил за реклама на отбора. „Като кажа реклама - сещайте се.Всеки от вас вероятно е бил в Бургас и е виждал половината им градски автобуси са с логото на Черноморец. Също така сума ти билбордове.И незнам си още какво. Ние в Сливен вече нямаме дори афиши като едно време преди всеки мач. Ниската информираност също е причина за празните трибуни.А и липсата на реклама. Кои знаят кога и в колко е мача - само по-запалените.Трябва и по-малко запалените да идват на стадиона, за да се запалят повече.Все едно да има театрална постановка в театъра,аз бръмча примерно по центъра,виждам афиша,чета каква ще е постановката и преценявам дали да ида.Решавам че ми харесва и отивам.Или не отивам. Но ако няма афиши няма как да знам,че има нещо такова.Освен ако не съм супер запален по театъра,какъвто не съм. Схващате ми мисълта.

На ония светещите билбордове дето ги има на няколко места из града,една вечер по незнам какви причини засякох да дават реклама на Барселона.А защо да не вървят реклами на Сливен, с разни надъхващи клипчета".