Илиянци и Горна баня остават без вода за ден
Илиянци и Горна баня остават без вода за ден / netinfo

Във връзка с изпълнение на строително монтажни работи в кв. Илиянци от 8.00 до 20.00 ч. на 3 септември 2010 г. няма да има вода в района по ул. „Жасмин" от ул. „Цинерария" до ул. „Петуня" и по ул. „Комета" от ул. „Махония" до ул. „Жасмин".

Ако е необходимо работата да продължи повече от 12 часа, ще бъдат осигурени водоноски на кръстовището на бул. „Рожен" и ул. „Жасмин".

Във връзка с изпълнение на връзка на новоизграден уличен водопровод в кв. Горна баня от 9.00 до 21.00 ч. на 3 септември 2010 г. няма да има вода в района на ул. „Каменист път", ул. „Пладнище" и ул. „Ехо". При необходимост от продължаване на работите над 12 часа, ще бъдат осигурени водоноски на кръстовището на ул. „Пладнище" и ул. „Чардаклия".

"Софийска вода" се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства.

Ремонтните работи ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа и ще ограничат евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121.

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.