Добрич

Училище за родители ще заработи в ЦДГ „Слънчице"

16 август 2010 14:04 | Автор: Дарик Габрово

Училище за родители ще заработи в ЦДГ „Слънчице"
© Сдружение "Слънчице", архив  

В продължение на девет месеца в целодневна детска градина №10 „Слънчице" в Добрич ще функционира училище за родители. То се организира от Сдружение за развитие на деца „Слънчице" по проект „Отговорно родителство за щастливо детство - училище за родители на деца от 3 до 7 годишна възраст". Той е финансиран от Фондация "Работилница за граждански инициативи" по програма „Общностно развитие и гражданско участие, фонд "Хората решават", с финансовата подкрепа на Тръста за гражданско общество в Централна и Източна Европа. 

В рамките на проекта родители ще получат помощ от специалисти - педагози и психолози по време на обучения и тренинги. Те ще им помогнат в отглеждането, възпитаването и общуването с децата, както и за преодоляване на стреса в критични моменти от развитието на детето, като постъпването в детска градина и в училище. С цел подобряване на работата с родителите, екипът на детското заведение също ще участва в обучение и тренинг. Ще бъдат организирани и информационни срещи и дискусии по теми, които интересуват родителите във връзка с отглеждането на децата. 

Ще се проведе кръгла маса на тема „Здравословното хранене и готвене за деца". 20 родители ще придобият умения за използване на терапевтични практики за справяне със стреса и агресията, в чиято основа са смехът и въображението като смехотерапия, игротерапия, арттерапия, а също и утвърдена методика като йога. При тях родителите ще участват заедно със своите деца.Етикети: ЦДГ"Слънчице", проект, училище за родители

Коментари

Коментирай

Подреди: Първите отгоре Последните отгоре

 • Страница:
 • 1
 • 2
 • »
#14

иво - 25.08.2010 г. 19:18:05

Знаем как се печелят проекти в днешно време, предвиждаш сумичка и за този ,които ги одобрява и си в играта. А тези от градината са за стабилна проверка. Как пък все на тях се одобряват проекти?????????

#13

наблюдател - 20.08.2010 г. 13:49:15

До всички с осакатени души ,които си изливат злобата анонимно в коментарите . ако сте толкова смели и доблестни се представете с истинските си имена , а не да лаете като улични псета и да плюете хората които работят за разлика от вас , които само приказвате и обиждате ,а нищо не вършите . Идете и направете проект, който да спечели и тогава пак ще говорим ,но очи в очи.

#12

отвори очи - 17.08.2010 г. 18:24:52

Някой май се засеган от написаното. Всичко е вярно а?

#11

възмутена - 17.08.2010 г. 17:12:36

Ей,ти,с отворените очи.Що не си напишеш името като си толкова компетентен.Я стига си писал глупости.

#10

отвори очи - 17.08.2010 г. 16:24:35

То няма друга дума която да употребя за саката. Такова злобно същество за първи път виждам. Тя много яко си пълни джоба и само трохи отиват за ДЕЦАТА. За кратко време рязко й се промени имотното състояние. Как ли става това? Чудно! Ще и видят сметката скоро от някоя инстанция. ХА ХА ХА

#9

до \"отвори очи\" - 17.08.2010 г. 14:44:21

Защо е тази отрова?Какво общо има здравословното състояние на жената с това,което прави? Нима тя е виновна за него? Вместо да сипете ненужно злобни коментари по неин адрес,по-добре запалете свещичка и благодарете,че сте здрави! Лошото винаги се връща,не го забравяйте! И като сте толкова загрижени,защо вие не направите нещо за децата? Много е лесно да се лае анонимно отстрани!

#8

до отвори очи - 17.08.2010 г. 13:33:16

Явно малко хора останаха,които да обичат децата.Добре,че ги има.Научете се и вие,които май не изпитвате такива чувства.

#7

отвори очи - 17.08.2010 г. 11:52:53

Трябва да се провери това сдружение дали му е чиста работата, защото както чувам интериора на тая сакатата е последен писък. към кого ли можем да се обърнем за една евентуална проверка??? Защото само от любов към децата не става!

#6

ема - 17.08.2010 г. 10:43:43

Доста парички се печелят от проектите и те ни заблуждавайте , че САМО от любов към децата го правите!!!

#5

родител - 17.08.2010 г. 10:40:46

Добре е да се научите да работите и с деца с увреждания, а не да депресирате родителите и да ги принуждавате да ги местят в други градини.

 • Страница:
 • 1
 • 2
 • »

Напиши коментар

 • Име *:

  Полетата отбелязани със * са задължителни!
 • Коментар *:

 • Код за сигурност *:

  security code

  Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Слушай Дарик Добрич на живо

Диpектоp на мебелна фабpика отишъл в командиpовка в Паpиж. Вpъща се и разказва впечатления: - Страшен град! Какви улици, какви магазини! - А жените? -… Виж още