Започва  Танго маратон в Калиакрия”
Започва Танго маратон в Калиакрия” / tangoandpepper.com

Комплекс "Калиакрия" е домакин на Черноморски танго маратон` 2010, който ще се проведе в дните 5-8 август.

Танго маратонът е събитие, което събира тангероси от различни точки по света, обединени от страстта си към Аржентинското танго. С Черноморския танго маратон „Калиакрия` 2010" България за първи път ще се превърне в част от световната танго сцена с амбицията това да се превърне в традиция. Професионалисти от цял свят ще посрещнат гостите на комплекса и Танго Маратона, за да им отворят вратите на един нов и вълнуващ свят - светът на увличащия ритъм на аржентинското танго.

Организаторите от TANGO & PEPPER Studio обещават четири дни световноизвестни DJ или TJ /Tango-Jockey/ от различни дестинации да пускат музика в 60-часов маратон - от автентични колекционерски аржентински танга до модерен електро танго ритъм.

Специални гости на маратона ще бъдат  учители от най-добрите Танго училища в Европа. Начинаещи и напреднали ще имат възможността да се присъединят към уроците и да се запознаят с различните стилове в танго. Те могат да избират пакети от 6, 10 и 12 урока. Повече информация за записването и програма на Танго Маратона могат да се намерят на уебсайта на събитието: http://www.tangoandpepper.com/marathon.