Георги Иванов: Потенциалът на Левски е още по-голям
Георги Иванов: Потенциалът на Левски е още по-голям / Gong.bg
Спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо, подобно на повечето футболисти от състава си, демонстрира умерено задоволство след разгрома над Дъндолк в Лига Европа с 6:0.

„Получиха се хубави неща, вкарахме шест гола, и изпуснахме положения. Потенциалът на Левски е още по-голям, и ще го покажем в следващите мачове,” коментира Гонзо. „Един мач е толкова труден, колкото си го направиш. Футболистите трябва да радват феновете. Нормално е и Тодор Батков да е доволен. Хората винаги са ни подкрепяли, благодаря им. Надявам се те да са толкова много на всички мачове и ние да ги радваме,” обясни още „синият” шеф.

Той похвали по свой си начин новите попълнения в Левски:„Тези футболисти са избрани по тази причина, и имат класата, имат потенциала да бъдат в Левски. Трябва да работят и да го показват, за да показват защо са в Левски.”

„Има да се работи във всички фази на играта, все пак сме на един месец подготовка. А и за новите футболисти това е първи официален мач. След като се отърсиш от напрежението, е нормално да покажеш и добра игра,” продължи Иванов.

Той обяви, че търсенето на опорен халф не е крайна необходимост: „Няма да взимам футболисти на всяка цена, само такива, които имат нужната класа. Не на всяка цена. Тези, които играха днес в центъра на терена се справиха добре.”

„Надявам се отборът да продължава да играе така. Целият екип, всички в Левски помагаме, за да се върви напред,” добави босът.

„Футболистите има какво да наваксват, първенството почва след две седмици, има върху какво да работим, и отборът не е в оптимална форма. Мачът с ЦСКА е много далеч, за да мисля за него. Имаме мач в Ирландия и след това и нов противник в Лига Европа. Независимо кой ни се падне на жребия, ние трябва да продължим,” завърши Георги Иванов.