След една година Гибона пак на тренировка, Пранди не прави промени в тима
След една година Гибона пак на тренировка, Пранди не прави промени в тима / снимки: Gong.bg, Инес Павлова
Бившият капитан на България Пламен Константинов се върна в зала „Конгресна” за тренировките на волейболните ни национали. Гибона за първи след една година пауза той направи това. От миналото лято посрещачът не бе гледал заниманията, в които и преди участваше.

Пламен, който вече е треньор на турския Зираатбанк обаче изгледа от страни не само заниманието на Силвано Пранди, но и това на бразилците.

Рожденикът днес Иван Станев, Боян Йорданов и Мирослав Градинаров както вече анонсирахме останаха извън групата на България за мачовете с Бразилия. За последните срещи от група А на Световната лига Пранди заложи на същите 14 волейболисти, с които разполагаше и за срещите с Холандия. 14-те са: Андрей Жеков, Георги Братоев, Христо Цветанов, Теодор Тодоров, Николай Николов, Виктор Йосифов, Матей Казийски, Валентин Братоев, Тодор Алексиев, Методи Ананиев, Владимир Николов, Цветан Соколов, Теодор Салпаров и Владислав Иванов.

Второто ни либеро Владислав Иванов обаче пропусна вечерното занимание защото вчера получи болки в кръста и треньорът предпочете за му даде почивка.

Утре рано сутринта Пранди се обяви и 12-те за суперсблъсъка с Бразилия.