• Размер на шрифта:

В МОМН подписаха колективен трудов договор

29 юни 2010 23:31

 

На Отраслов съвет за тристранно сътрудничество в Министерството на образованието, младежта и науката днес е подписан колективен трудов договор. До подписването му се е стигнало след двумесечно обсъждане. Това съобщиха от пресцентъра на министерството.

С подписания колективен трудов договор са договорени механизми за привличане и стимулиране на млади кадри, за оценка и мотивиране на класните ръководители за работа с родители и ученици, по-добри социални условия за непедагогическия персонал в детските градини и училищата.

Страни по новия договор са Министерството на образованието, младежта и науката, Съюзът на българските учители при КНСБ, Съюзът на работодателите в системата на народната просвета в България, синдикатът "Образование" към КТ "Подкрепа", Българската асоциация на частните училища и Националният учителски синдикат при КНСБ.

Чрез договора се гарантира устойчиво развитие на системата на народната просвета, се посочва в съобщението.Етикети: Министерството на образованието, младежта и науката, КНСБ

Напиши коментар

  • Име *:

    Полетата отбелязани със * са задължителни!
  • Коментар *:

  • Код за сигурност *:

    security code

    Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Диpектоp на мебелна фабpика отишъл в командиpовка в Паpиж. Вpъща се и разказва впечатления: - Страшен град! Какви улици, какви магазини! - А жените? -… Виж още