Ангел Червенков: Очаквам Рудар за съперник
Ангел Червенков: Очаквам Рудар за съперник / снимка: Gong.bg
Старши треньорът на Литекс Ангел Червенков сподели очакванията си след жребия за Шампионската лига. Първенецът на България започва участието си от втория квалификационен кръг, като за съперник ще има или Тре Фиори от Сан Марино, или Рудар от Черна гора, които ще играят помежду си в първия кръг.

„Аз предполагам че нашият противник ще е Рудар от Черна гора, те са доста по-добрият отбор. Ще имаме време да ги наблюдаваме, анализираме, ще се подготвим по най-добрия начин за тях,” заяви Червенков за Гонг.

„Черногорският футбол тепърва ще набира скорост. Има качествени футболисти, които могат да играят футбол. Ще запазя за себе си първоначалната информация, която имам. Това е един от добрите отбори, които можеха да ни се паднат,” сподели впечатленията си специалистът.

„За фаворити не е нужно да се говори. Литекс ще е най-добре информиран и подготвен. Нашата задача е да сме готови, да имаме информация, а ние подхождаме сериозно към всеки един противник,” добави Ангел Червенков.

„Пътуването протече нормално, вече сме настанени, предстой ни почивка и следобедна тренировка,” каза още той за началото на лагера на Литекс в Холандия, който започва днес.