Летните ваканционни дни започват
Летните ваканционни дни започват / снимка: Люба Нинова

Програмата на летните ваканционни дни, организирани от Центъра за работа с децата в Плевен, започва от днес. Заниманията стартират в 10.00 часа с игри на открито, които ще се провеждат съвместно с ученическата спортна школа. Децата ще могат да избират между стрелба с малка топка, със стрелички, стрелба с рингове, игри с въжета и обръчи, футболни топки и федербали, както и мини баскетбол.

От 10.30 започват заниманията по интереси в залите на Центъра за работа с деца. Малчуганите ще имат възможност да се занимават с живопис, народни танци, компютри, ЛЕГО конструиране, пъзели, настолни игри и шахмат. В лятната работилница по приложно изкуство ще могат да изработват различни сувенири и бижута, които ще бъдат показани в заключителната изложба. Закриването на летните ваканционни дни е на 9 юли, децата ще могат да покажат наученото и направеното от тях в изложба, концерт, ревю, както и да се забавляват в дискотека на открито.

Заниманията са безплатни, няма възрастови ограничения, уточни директорът на Центъра за работа с деца в Плевен Йорданка Крумова.