Засилено полицейско присъствие около тото пунктовете
Засилено полицейско присъствие около тото пунктовете / снимка: Sofia Photo Agency
Засилено полицейско присъствие около тото пунктовете
29740
Засилено полицейско присъствие около тото пунктовете
  • Засилено полицейско присъствие около тото пунктовете

Засилено е полицейското присъствие около всички тото пунктове в страната заради големия джакпот, съобщиха от тотализатора. Очаква се джакпотът от играта 6/49  утре да надхвърли 3 млн. лева. Около пунктовете на спортния тотализатор има опашки от желаещи да пуснат фиш. При последния тираж в София броят на фишовете надхвърли 200 000.

С натрупването на по-голяма сума като джакпот броят на мераклиите да опитат късмета си нараства многократно, коментира изпълнителният директор на тотализатора Дамян Дамянов. Зачестяват и опитите за кражби. Това се е случило и в събота, но запалени тото играчи са попречили на обирджия да задигне 1000 лв. оборот от един от пунковете. „В края на деня той е чакал докато излязат всички от пункта и тогава е влязъл. Всичко е приключило нормално. Проблеми няма. Но сега вече драстично е увеличен самият джакпот и се стремим да не допускаме това", разказа Дамянов.

Най-скъпият фиш, пуснат при миналия тираж, е за над 1700 лева. Играта с множество комбинации увеличава шанса за печалба, но не са редки и случаите, когато не такива големи суми, но сравнително големи са спечелени от попълнена само една колонка, каза шефът на тотализатора.

Увеличава се интересът и към другите игри на тотализатора. В 6/42 натрупаният тираж е над 600 000 лева.