Четирима мъже са изнасилили две непълнолетни момичета
Четирима мъже са изнасилили две непълнолетни момичета / Dariknews.bg

Четирима мъже са изнасилили две 15-годишни момичета от Асеновград, съобщиха от полицията. Трима от тях са задържани, все още се издирва четвъртият извършител.

44-годишен мъж от Асеновград съобщил в районното управление, че малко след полунощ на 7-ми май дъщеря му е била изнасилена в района на село Леново от трима младежи.

След извършената проверка е установено, че освен момичето, в апартамент в селото, е изнасилена и нейната приятелка, която е на същата възраст. Непълнолетните са отишли доброволно на мястото на инцидента, потвърдиха от полицията. По непотвърдена информация, едно от момичетата е имало връзка с единия от мъжете. Четиримата извършители са от Асеновград. Те са на възраст от 22 до 30 години, криминално проявени са и са осъждани.

Образувани са досъдебни производства. Води се дело по случая, за който е сигнализирал бащата на едното момиче, заяви за Дарик говорителят на Окръжна прокуратура Пловдив Галин Гавраилов. Той обясни, че все още се разследва дали има данни за насилие и над другата непълнолетна. До момента няма повдигнати обвинения.