Журналистка вдига сватба на стадиона с AC/DC
Журналистка вдига сватба на стадиона с AC/DC / netinfo

Жанина Илиева, дългогодишен журналист и кореспондент на Дарик радио в Ловеч, ще вдигне шумна сватба на националния стадион "Васил Левски" в столицата. Тя ще каже "да" на своя дългогодишен приятел Милчо Маринов на концерта на AC/DC утре вечер в присъствието на десетки хиляди почитатели на рока.

Жанина и Милчо са луди фенове на музиката на AC/DC и това е една от причините да се закълнат във вярност именно пред своите идоли. Другата е, че и двамата не харесват традиционните неща, още по-малко обичайните сватбени празненства. Жанина и Милчо са двойка от 10 години и въпреки, че живеят заедно, предложението за брак Жана получила на електронната си поща. Тя веднага прегърнала идеята и двамата решили да известят всичките си приятели не с обикновена покана, а чрез обява в национален всекидневник.

„Жана и Милчо канят всички на сватбен купон в София на 14 май 2010 година от 20 часа на стадион „Васил Левски". Гостите да си носят бира и билети. Ще свири оркестър АС/DC!"

Не се съмняваме, че приятелите ни ще бъдат там, защото всички те са луди фенове на AC/DC, сподели развълнуваната булка. Младоженците ще бъдат облечени в тениски с лика на любимата група, а сватбената наздравица ще вземат с халби бира, вместо шампанско.

Други новини от Плевен