Нови спонсор и треньор има футболният отбор на Сливен
Нови спонсор и треньор има футболният отбор на Сливен / Dariknews

С нов спонсор и старши треньор от днес е футболният отбор на Сливен. Спонсор е петролният магнат шейх Ал Радо ибн Русю, който ще спонсорира тима за предстоящия мач на отбора с „Локомотив"-София. Новият наставник на Сливен - Христо Стоичков пристигна специално от ЮАР с пресаташето си Путко Мафани.

Петролният тим е изцяло обновен. Врата ще брани Караманов /той й без това си пуска/, в защита ще излязат Джей Джей о Коча, Кей-Кей-О Пръча /от дублиращия отбор/ и Брей-Брей О Биволя - по препоръка на областния управител. Средната линия е поверена на Топозаков, дошъл от Левски. В нападение ще атакуват О Кака чука, Дейвид Бейкам /с гипса не му пречи/ и Дока Мадурейра /от Литекс/. Първа резерва за отбора на Камата ще е украинецът Доколенко.

Дикторът на стадион „Хаджи Димитър" - Човекът Глас /Краси Аврамов/, ще подпира фенове и отбор с целия си талант и ресурс. Само за Дарик треньорът Стоичков коментира преди мача и заяви: Ако играчите не се стрепват много и ако съдиите не натъманят резултата, ще победим. Съм таймс люн, съм таймс уин.

Честит първи април!