11 неща, които жените трябва да знаят в леглото
11 неща, които жените трябва да знаят в леглото / www.sxc.hu

Списание "Глемър" състави списък от единадесет неща, които мъжете искат жените да знаят в леглото. Мили дами...

1. Не всички мъже са като Наполеон, следователно не могат да правят две неща едновременно, така че не ги карайте да разкриват чувствата си към вас, докато правите секс. Или едното, или другото, защото в противен случай няма да получите най-доброто, което могат да ви дадем.

2. Порнорежисьорът в главата на вашия мъж му казва, че трябва да издържи в следващите няколко часа. Необходимо е да дадете малко по-реална преценка за възможностите му и да го успокоите, че подобно нещо не е нужно.

3. Единственото нещо, което вие нямате в леглото, а актрисите от филмите за възрастни притежават, е желанието да опитат от всичко. Не забравяйте обаче, че вие също можете. Нужно е само желание.

4. Порноактрисите са щастливи независимо какво мъжът им прави в леглото. Не бъдете щастливи по този начин, защото бихте изглеждали ненормално. Просто бъдете нормално щастливи и се наслаждавайте на това, което ви е приятно. По този начин и те ще разберат кое ви доставя удоволствие.

5. Взимайте пример от бившите приятелки на мъжете. Откраднете идея от тях и я изпробвайте върху партньора ви или пък измислете ваша собствена.

6. В никакъв случай не казвайте "не се притеснявай, няма проблем", ако нещата в секса не вървят. Нито един мъж не желае да чува тези думи. Просто се опитайте да обясните, че вие цените и другите части на тялото му.

7. В случаи, в които той е със завързани очи, повечето от мъжете предпочитат нестандартен секс, така че разкрийте таланта си, леко позабравен от ученическите години.

8. Чудите се какво любовникът ви си мисли, докато правите секс? "Дали й харесва?", "Какво значи този звук?", "Дали това не я притеснява?". Сега вече знаете.

9. Кажете му, че харесвате физиономията, която прави, докато получава оргазъм. Това ще го направи истински щастлив. Кажете го дори и да не е така, защото така или иначе не можете да го промените.

10. Ако искате мъжът до вас да смята вашето тяло за "сладко", правете по-често секс с него. Нещата зависят само и единствено от вас.

11. Не ви трябва да бъдете "единствената жена" за него на този свят. Докато задоволявате потребностите му в леглото, няма да погледне друга. И тук нещата зависят от вас. /БГНЕС/