Благотворителна акция събира средства за лечението на футболиста Дарин Тодоров
Благотворителна акция събира средства за лечението на футболиста Дарин Тодоров / Дарик-Шумен
Благотворителна акция събира средства за лечението на футболиста Дарин Тодоров
26897
Благотворителна акция събира средства за лечението на футболиста Дарин Тодоров
  • Благотворителна акция събира средства за лечението на футболиста Дарин Тодоров

Съвменстна инициатива на Български футболен съюз и ръководството на ПФК „Волов"-Шумен стартира благотворителна акция за набиране на средства за лечението на футболиста на шуменци Дарин Тодоров. За рехабилитация и продължение на лечението му в Израел са необходими над 50 000 долара, заяви пред Дарик Петър Атанасов, член на Управителния съвет на клуба. От ръководството на „Волов" са изпратили писма до всички професионални клубове в страната с молба за помощ. Президентът на БФС Борислав Михайлов също е изказал подкрепата си за благотворителната акция.

21-годишният Дарин Тодоров е в тежко състояние след автомобилна катастрофа, станала на автомагистрала „Хемус" на 17 януари. В момента той се лекува във варненската болница „Света Ана".

Всеки, който желае да помогне, може да направи това чрез дарение на някоя от посочените банкови сметки в „Уникредит Булбанк":

IBAN В ЛЕВА - BG31UNCR70001519456109 - BIC: UNCRBGSF
IBAN В ЕВРО - BG74UNCR70001519456111 - BIC: UNCRBGSF

„Предстои и откриване на телефонна линия за SMS, средствата от които също ще се използват за лечението на Дарин. Молим всеки, който може да помогне да го направи", допълни Атанасов.

Чуйте още за акцията в прикачения звуков файл.