Къде му е мечето на Боби Турбото
Къде му е мечето на Боби Турбото / Юлиана Николова, Sofia Photo Agency

Борислав Захариев е онзи с мечето от Сблъсък, идиот от Турболига, сребърният медалист от VIP Dance, актьорът от Шоуто на Иван и Андрей. С други думи - Боби Турбото. И той е VIP гостът в "Ники Кънчев Шоу".


Откъде да започнем?

Първо искам да ти благодаря, че ме покани на гости. За мен е чест...

Шегуваш се сигурно.

Не, не се шегувам. Много те моля, през усмивка трябва да мине и сериозното.

Т.е. ти ме възприемаш като сериозен?

Възприемам те като един от най-сериозните пичове.

Тази оценка е много важна за мен. Благодаря ти, защото ти си един от най-сериозните млади пичове, които идват в този бизнес, които изпитват на гърба си всичко, през което ние сме минали. Къде ти е мечето, какво стана с него?

Вкъщи, още си го гледам всяка вечер преди заспиване.

Хубаво ли беше времето, в което стартира...

Да ти кажа честно, от това време аз много неща не разбрах, защото бях малък. А тези неща, за които хората си мислят, че са щракане с пръсти и свирене с уста - не е точно така. Цялата лудница, когато придобиеш медийна известност, малко те замайва и малко загубваш представа кой си ти. Сега вече започвам да разбирам и започва много да ми харесва.

Т.е. има положителни и отрицателни черти?

Да.

Дай положителните.

Всички знаем - отворените врати, усмихнатите очи... Да не забравяме, че всеки актьор и всеки, който се занимава с медии, малко или много е суетен, обича да го гледат, да се изявява, да е център на внимание. Това е много приятно за всеки, който се занимава с медии.

А най-лошите страни кои са?

Те са много. Ако например се подхлъзнеш по кривата на алкохола, по кривата на други неща като кокаин, амфетамини, трева...

Как се спира? Ти тръгвал ли си, спирал ли си?

Аз не взимам. Нищо. Никога.

Но как може да спре един човек?

Когато порасне.

Сигурно обкръжението услужливо го бута.

Точно това е проблемът, обкръжението в България е такова - мръсно. Човек спира, точно когато порасне, когато започнат да го интересуват много по-сериозни и смислени неща.

Къде му е мечето на Боби Турбото
netinfo

Още от интервюто с Боби Турбото четете в Zar.bg