Нощно каране на ски и сноуборд предлага писта Людмил Янков
Нощно каране на ски и сноуборд предлага писта Людмил Янков / netinfo

Снежният фън парк "Осогово" и писта "Людмил Янков" от 18.00 ч. снощи предоставя условия и за нощно каране. Писта "Людмил Янков" се намира на 1570 м надморска височина, с дължина 300 м и денивелация 60 м. Влекът е тип паничка с капацитет 720 души на час. Пистата е в местността "Плавилото", на мястото където е била най- старата писта в Осоговската планина.

Така освен през деня, и нощем ще имате възможност да се кефите на съвсем новите скокове и уреди в парка, както и да покарате нощни ски на осветление.

"На 27-ми февруари, шейпърите на фън парк "Осогово", съвместно със "Степчайлд Сноубордс", организират ден на яко шредване по новите скокове и уреди. За първи път един от райдерите ще има шанса да си тръгне с чисто нов борд Степчайлд 2009/2010, дори това да е деня, в който за първи път си е закопчал дъската. Няма съдии, няма оценки, няма недоволни. Един измежду всички, карали в този ден в парка, ще бъде изтеглен напълно случайно лично от мастър Марио Беньо и ще вземе чисто нова дъска Степчайлд. За да стане всичко още по-прекрасно, ще има предвидени женски модел - ако печелившата е момиче, и мъжки модел - ако щастливеца е момче. За целта се иска само да карате борд (или поне да го желаете)", пише в сайта ski.bg.