За Памела Андерсън Playboy е семейство
За Памела Андерсън Playboy е семейство / БГНЕС

Памела Андерсън не се срамува от миналото си на момиче на "Плейбой" (Playboy), тъй като за нея култовото мъжко списание е било истинско семейство, пише БГНЕС.

"Чувствам се като в собствено семейство. След като се запознаете с Хю, веднага разбирате, че той наистина е на страната на жените. "Плейбой" никога не е експлоатирал никого и да се снимам за списанието винаги е било мое решение", споделя Памела.

Тя направи своя дебют в списанието на Хю Хефнър на 22-годишна възраст. Сега, когато е на 44 г., знойната блондинка често си спомня за първите си стъпки. "Майка ми също ме окуражаваше да позирам за списанието, аз винаги съм се държала повече като момче и тя смяташе, че "Плейбой" ще окаже положително влияние върху мен", допълва бившата звезда от "Спасители на плажа".

Памела обяснява и постепенното си превръщане в суперзвезда на корицата на списанието. "Първо започнах, позирайки по бельо, след това махнах горнището и много скоро свалих всичко. Почувствах се толкова добре, че трябваше да ме спират да не изляза съвсем гола на улицата", разказва Андерсън.