Габрово

Детски рисунки стават коледни картички

7 декември 2009 09:07 | Автор: | Мая Ганева

Детски рисунки стават коледни картички

 

Тринайсет детски рисунки ще бъдат отпечатани като поздравителни коледни картички. И тази година това ще стане възможно благодарение на традиционния конкурс на севлиевската книжарница „М-Прес" - „Коледа в моя роден град", организиран за пета поредна година.

      В конкурса участваха повече от 60 деца, разпределени в три възрастови категории, от възраст от 6 до 15 години. Според условията малките художници трябваше да представят само по една своя рисунка на празнична тематика и свободна техника. За разлика от миналата година, когато творбите им бяха оценени от художника Николай Панайотов, сега жури в конкурса бяха други двама майстори на четката - Иван Иванов и Иван Денчев.

      Отличените тринайсет рисунки ще бъдат част от десетата юбилейна изложба на севлиевските художници и приложници, която ще бъде открита на 10 декември в Градската художествена галерия. Тогава ще бъдат обявени и имената на най-добрите художници, които ще получат грамоти и награди.

 

 Етикети: коледни картички

Напиши коментар

  • Име *:

    Полетата отбелязани със * са задължителни!
  • Коментар *:

  • Код за сигурност *:

    security code

    Въведи код:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Диpектоp на мебелна фабpика отишъл в командиpовка в Паpиж. Вpъща се и разказва впечатления: - Страшен град! Какви улици, какви магазини! - А жените? -… Виж още