Живков: Не сме доволни, защото трябваше да бъдем на първо място
Живков: Не сме доволни, защото трябваше да бъдем на първо място / БГНЕС
Изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков коментира след равенството с Черноморец, че ръководството на тима не е доволно от представянето на отбора, тъй като всички са очаквали „червените” да бъдат на първо място.

След равенството ЦСКА се доближи на точка от лидера Литекс, който обаче има и мач по малко. Живков коментира ситуацията и около наставника Любо Пенев, който има проблеми с неизплатени кредити.

„Любо Пенев е треньор на ЦСКА. Навсякъде клубове дължат на футболистите пари. Нашите задължения не са толкова големи. Ние сме се разбрали по принцип с тях. Плащаме им регулярно. Футболистите на ЦСКА получават достатъчно много пари за тази игра, която показват. Имайте търпение, ЦСКА ще се оправи и ще излезе на правия път. Повече не мога да ви кажа. Казах за Любо, че той трябва да си оправи кредита, защото ни предстоят лагери в чужбина. Той трябва да има паспорт, да може да напуска страната, трябва да подготвя отбора. Не съм казал, че Любо трябва да бъде отстранен, ако не си оправи проблема. Не сме доволни, защото мислехме, че ще бъде на първо място. Не се получи, но какво да направим”, коментира Живков.