Иван Иванов е бил заплашван по телефона
Иван Иванов е бил заплашван по телефона / снимка: Gong.bg
Футболистът на ЦСКА Иван Иванов разкри, че е бил заплашван. След като гръмна скандала при „червените”, свързан с отстраняването на част от играчите от отбора, той е получил заплахи по телефона. Иван Иванов показа поредното доказателство за това в студиото на Канал 3, като даде на водещия Крум Савов бележка, която е намерил на колата си с надпис: „Леке пияно, осъзнаваш ли коя емблема носиш?”

Иван Иванов обаче бе категоричен, че не го е страх от заплахите, но му е неприятно подвикването от фенове „пияница”, защото това не отговаря на истината. Това е и причината, поради която той е помолил Любослав Пенев да не го включи в групата за мача с Черноморец.

Иван Иванов бе самокритичен със себе си, като сподели, че в момента състоянието му не е никак добро и изобщо не може да мисли дори и за футбол: „Сега в момента не ставам и за В група. Аз знам, че мога да изляза от тази криза, но всички са настроени срещу мене.”

Играчът на ЦСКА разкри, че проблемите му тръгват, след като е отказал да играе за младежкия национален отбор: „Имах разговор с Иван Колев, който си остава между нас двамата. И му казах, че не искам да се явявам на лагери, ей така - да отбивам номера. Имаше неща, които не ми харесват в неговата работата… Изобщо ние сме се разбрали с него. Не, с Мъри Стоилов не съм имал проблем.”

„В момента, в тази обстановка не се чувствам добре и не мога да играя така, както в началото на сезона. Доколкото знам има оферти за мен. Нямам симпатии към нито един отбор, в който съм играл. От малък се интересувам от футбол и съм фен на Манчестър Юнайтед”, добави Иван Иванов.

„В нашия отбор има много такива хора, които са готови да се спотайват и да не излизат никога скандали, а аз съм научен да си казвам, каквото мисля. Казвам си всичко както трябва. Мисля, че всеки един футболист би искал да играе в чужбина. Има голяма разлика между Локомотив Пд и ЦСКА, феновете на „червените” са по-критични, нормално е. Няма от какво да ме е страх. И на Любо Пенев го казах, изобщо не мога в момента да мисля за футбол”, добави още бранителят.

Иван Иванов бе категоричен, че никога не е залагал и не би се съгласил на подобно нещо, срещу своя клуб: „Играл съм Еврофутбол, но съм играл мачове в Европа, не мои мачове.”

„Казах на Любо Пенев, че не искам да съм в групата, една от причините беше, че ще има хора, които ще се отнасят по неприятен начин към мен. Ще ми викат пияница. Няма да мога да издържа. Ако критикуват играта ми, да, но не и за такива неща, които не са верни”, уточни още защитникът на ЦСКА, който даде да се разбере, че предпочита трансфер в чужбина.